Tales of Terror : The Haunted Apartment

















Aimi, a teenage girl and her alcoholic father move into an old, apartment building. Her mother died two years ago in an accident, and her father hasn't been able to recover from the incident. Things soon become worse as the two learn that the apartment is haunted. The landlord warns Aimi and her father of the rules. The first rule being that no one can move out until a new tenant arrives. The second rule is whenever a resident leaves and returns to the building, they must cross the rope in front of the property by midnight, for if they fail to return during the given curfew, then they will suffer a horrible death by a mysterious force. Aimi soon begins to see visions of a girl who doesn't exist. She learns that the girl is named Ai, and lived in the apartment 30 years ago, but mysteriously vanished one day on her way home from school. Aimi must find out what really happened to Ai, and discover the dark, disturbing secret that the two girls share

Download part 1

Download part 2

Download part 3

Download part 4

Download part 5

Download part 6

Download part 7

Password : edo17idws

Download Subtitle

READ MORE - Tales of Terror : The Haunted Apartment
| More

Reaksi: 

Paramore

Paramore - Acoustic (EP)












Tracklist :

01. Decode (Acoustic)
02. Love’s Not A Competition (But I’m Winning)
03. Misery Business (Acoustic)
04. Pressure (Acoustic)
05. That’s What You Get (Acoustic)
06. My Hero (Acoustic)
07. Here We Go Again (Acoustic)
08. Hallelujah (Acoustic)

Genre : Acoustic, Rock

Download : Paramore - Acoustic (EP)


Password : www.mp3boo.com (if you need to extract the album)

READ MORE - Paramore
| More

Reaksi: 

Charice Pempengco

Charice - Charice
















TrackList :
01 And I Am Telling You I’m Not Going
02 It Can Only Get Better
03 I Will Always Love You
04 Born To Love You Forever
05 I Have Nothing
06 Mama
07 And I Am Telling You I’m Not Going [Minus One]
08 It Can Only Get Better [Minus One]
09 I Will Always Love You [Minus One]
10 Born To Love You Forever [Minus One]
11 I Have Nothing [Minus One]
12 Mama [Minus One]

Genre : Pop

Download : Charice - Charice


Charice - My Inspiration
















TrackList :
01 Always You (Single Edit)
02 Wind Beneath My Wings (Pop Mix)
03 I'll BeThere
04 You'll Never Stand Alone
05 You Raise Me Up
06 Mama
07 In My Life
08 Through The Years
09 For Mama
10 You And Me Against The World (Feat. Mommy Raquel)
11 Always You (Full Version)
12 Wind Beneath My Wings (Orchestral Mix)

Genre : Pop

Download : Charice - My Inspiration


Charice - Charice (Deluxe Edition)

















Tracklist :

01.Pyramid (feat. Iyaz)
02.Reset
03.In This Song
04.Nobody's Singin' to Me
05.Thank You
06.I Love You
07.In Love So Deep
08.All That I Need to Survive
09.Nothing
10.The Truth Is
11.I Did It for You
12.Note to God
13.Breathe You Out
14.Are We Over

Genre : R&B, Pop

Download : Charice - Charice (Deluxe Edition)

READ MORE - Charice Pempengco
| More

Reaksi: 

GeGeGe no Kitarou

Genre: Live-Action Children's Classic Yokai Tale 
Year: 2007

Cast:
Eiji Wentz as Kitaro
Mao Inoue as Mika Miura
Rena Tanaka as Nekomusume
Yo Oizumi as Nezumi Otoko

This is a live-action version of the VERY long-running and beloved Ge Ge Ge no Kitaro series developed by classic yokai-guru Mizuki Shigeru. The entire gamut of odd monsters and traditional Japanese yokai appear here in this humorous and humanitarian tale. This is undoubtedly aimed at younger fans, but will prove entertaining to older audiences as well, especially those already familiar with the exploits of Kitaro or with a curiosity regarding Japan's traditional cosmology of strange creatures.

Download part 1

Download part 2

Download subtitle

READ MORE - GeGeGe no Kitarou
| More

Reaksi: 

Kick Ass

At Frank D'Amico's headquarters, his men are on double alert waiting for Kick-Ass and Hit-Girl. At the lobby, the first guards are idly standing on duty when Mindy knocks at the front door, dressed in a school girl outfit. The doorman and guards, having never seen Mindy's face before, open the door to let her in. She tearfully says she can't find her parents. The doorman offers her his phone so she can call them. Suddenly the doorman starts to turn around and the guards see the little girl is thrusting the barrel of a big handgun right into the doorman's mouth. Mindy takes them all out easily.

Download part 1

Download part 2

Download part 3

Download subtitle

READ MORE - Kick Ass
| More

Reaksi: 

HINOKIO

A recent accident has left Satoru Iwamoto, an elementary school student, temporarily wheelchair-ridden. In addition, the recent loss of his mother has thrown Satoru into a reclusive state, locking himself from the outside world. However, in an effort to help Satoru recover from his injuries, his father, Kaoru, has designed a remote-controlled robot that will go to school in his place and allow him to interact with people and do normal things.

The robot, "piloted" by Satoru from a large control terminal in his room, is nicknamed 'Hinokio' by his classmates. Hinokio is mostly admired by his fellow students, and they together start a generally normal year of school. But the story soon dwells more on Satoru, himself, as he rediscovers love and friendship through classmate Jun Kudo and also his own father.

Download part 1

Download part 2

Download subtitle

Password RAR : 717680

READ MORE - HINOKIO
| More

Reaksi: 

Office Tab 5.01 Full With Serial

Office Tab, ada yang tau apa itu Office Tab?? Mungkin bagi sebagian sobat blogger ada yang baru mendengar tool Office Tab ini. Office Tab merupakan sebuah tool untuk microsoft office yang berfungsi untuk membuat sebuah tab agar memaksimalkan kerja sobat blogger. Masih bingung dengan penjelasan saya?? Cekidot aja deh,,

Sebelum saya menjelaskan lebih jauh tentang Office Tab. Saya ingin bertanya, Anda tau browser mozilla firefox kan?? pasti pada tau semua kan?? Mmm, pernah membuat tab baru di mozilla (ctrl+t)?? Nah, seperti itulah mungkin Office Tab ini bisa saya gambarkan. Lebih jelasnya, perhatikan gambar berikut :


Bagaimana?? Nyesel banget deh kalau nggak coba. Pokoknya office kita Jadi lebih simple loh sob ketika kita akan berpindah lembar pekerjaan. Buktikan aja sendiri deh,,, Hehehe

Cara Instal Agar Full Version :

  1. Instal program Office Tab 5.01.
  2. Selesai, Close program (jangan di launch)
  3. Copy dan paste file OfficeTabFunction.dll ke C:\Windows\System32
  4. Masukan serial number yang sudah disertakan dalam paket download.
  5. Selesai

NB : Tested on Office 2007 (word, excel, and powerpoint). Buat Office 2010, hanya support word dan excel saja.

Password RAR : www.remo-xp.com
Download Office Tab 5.01 Full With Serial

READ MORE - Office Tab 5.01 Full With Serial
| More

Reaksi: 

Microsoft Office 2007 Full

Ternyata, banyak juga yah yang request software Microsoft Office 2007. Padahal, seperti yang kita ketahui, microsoft sudah mengeluarkan office 2010 beta, yang lebih keren dan ringan katanya. Tapi kenapa office 2007 yang masih sering dicari?? Mungkin karena office 2010 masih beta kali yah, jadi sobat blogger masih mikir-mikir untuk menggunakan nya. Bener kan sob?? Heheheh

langsung aja deh di download. Makasih,,

SN :
Office 2007 Enterprise :
KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
DBXYD-TF477-46YM4-W74MH-6YDQ8

Microsoft Office 2007 Standart :
CR2C6-TFWCQ-4FCT3-6DDVK-DWRMJ
KD3RD-TKY7Y-6QDP8-WXKX6-24BF3
B7MTR-PBJVD-47GWX-RJXTG-268PJ
JY46M-9BV6V-JJ2YH-JM6T8-2TR2D
QX8VX-QVF3W-MJ49F-6436K-PJ6WQ

Microsoft Office Small Business 2007 :
CKMPB-6B4QT-MG4C6-2VH4C-RDD43
HTPWX-FR6J8-2WBCQ-T63JR-3M8PD

Microsoft Office Home and Student 2007 :
B4MKP-KP9YP-7TBQ4-7T4XF-MTGWY
TXF6Y-H24H8-H8YHX-46DY2-HCPCD
RBRT6-KV6YX-687MH-34HKG-97HR3
P7FXC-C4XJJ-6224W-6WMX3-J8VVB

Password RAR : www.remo-xp.com

Download Microsoft Office 2007
Download Serial Microsoft Office 2007

READ MORE - Microsoft Office 2007 Full
| More

Reaksi: 

Microsoft Office 2010 Beta With Product Key

Microsoft telah merilis versi terbaru dari Microsoft Office, yakni Microsoft Office 2010 Beta dan sobat blogger juga sudah bisa mendowload nya secara gratis. Di dalam Microsoft Office 2010 sobat blogger akan mendapatkan Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher, Infopath 2010, dan SharePoint Workspace. Oiya, utntuk mendownload Office 2010 Beta ini, sobat blogger harus mempunyai akun dan melakukan login di Windows Live, seperti @live.com, @hotmail.com dan @msn.com. Bila sudah, sobat blogger akan diminta untuk mengisi data yang dibutuhkan, kemudian sobat bogger akan dikirimkan sebuah email konfirmasi ke email anda.

Jika di computer sobat blogger sudah terinstal Microsoft Office 2007, maka sobat blogger memiliki opsi untuk mengupgrade ke Microsoft Office 2010 atau melakukan install baru Microsoft Office 2010. Jika sobat blogger memilih opsi yang instal baru, maka otomatis komputer sobat akan terinstal dua buah Office.


Petunjuk Installasi dan Aktivasi Office 2010 :

  • Download file Installernya
  • Lakukan installasi pada file ProfessionalPlus.exe
  • Aktivasi Online
  • Buka salah satu produk office 2010 (Misal: Word atau Excel)
  • Masuk ke tab File > Help > Change Product Key
  • Masukan salah satu serial number berikut :

SN Microsoft Office 2010 Public Beta :
MAK key : 2PWHY-KT4X6-96PYW-XQR7V-HW2W9
MAK key : YF79C-7Y4B4-PGM89-6BKGJ-46PBT
MAK key : 7XD2X-JWJ94-BCHBW-W9WXP-J2WPT

Microsoft Visio Premium 2010 Beta :
P33XK-G7GK2-Y742B-8HCY6-RX3K8

Microsoft Project Professional 2010 Beta :
FJDHB-D2KBB-XJK2Y-FCWGH-63J23

Setelah selesai melakukan Aktivasi online, maka Office 2010 tersebut dapat sobat blogger gunakan sampai dengan October 2010. Jika tidak melakukan aktivasi, maka hanya akan aktif 30 hari saja.


Catatan :

  • Microsoft Office 2010 tersedia dalam versi 32-bit dan 64-bit.
  • Microsoft Office 2010 dapat berjalan di OS Windows XP SP3, Windows Vista, dan Windows 7

Untuk mempercepat proses download (nggak usah menggunakan email) akan saya berikan link download nya, jadi silahkan mendownload nya.

UPDATE : (TIPS Dari sobat mikoiks sewaktu mau menggunakan Microsoft Office 2010)

2010...!!, yang jadi kendala ternyata microsoft 2010 corrupt jika dalam penginstalan masih ada microsoft office yang lain, microsoft milikku sebelumnya 2003 kalo yang microsoft office 2007 kurang tau sob soalnya aku gak makek yang 2007, bila sobat2 ada yang mengalami kendala seperti itu cara mengatasinya yaitu remove atau uninstall microsoft office 2003 biar microsoft office 2010 bisa jalan...
cara remove microsoft office 2003 yaitu :
- control panel
- add and remove programs
- change or remove programs
- cari microsoft office 2003
- uninstall / remove

ini agak membutuhkan waktu yang agak lama, tapi biasanya ketika microsoft office 2010 corrupt pertama disuruh repair microsoft sebelumnya dulu jadi sobat blogger jangan keburu di uninstall dulu yahh, tapi kalo waktu repair sobat blogger ada kendala lebih baek di uninstall aja....!!, setelah itu jalankan microsoft office 2010.exe , wesss..... and than ikuti langkah2 yang dikasih justirfan diatas....!!, experiment itu perlu kan....apalagi gratisan hehe..

Download Office Professional Plus 2010 Beta 32-bit (x86)
Download Office Professional Plus 2010 Beta 64-bit (x64)

READ MORE - Microsoft Office 2010 Beta With Product Key
| More

Reaksi: 

capeek dan bingung

gue sekarang udah mulai UTS milkysmile

mulai UTS tapi masih dikasih tugas yang banyak Photobucket OMFG!!!

abis tu gue harus update berita apapun yang lagi hot-hotnya Photobucket

ini semua bikin gue capek dan bingung . capek dikasih tugas waktu UTS sama bingung gara-gara harus update hot news dan ngerjain tugas yang banyaaaaaaaak

GOD, PLEASE HELP ME !!!

READ MORE - capeek dan bingung
| More

Reaksi: